Karşıyaka Köyü İlkokulu
KARŞIYAKA KÖYÜ KARŞIYAKA KÖYÜ YOLU KÜME EVLERİ KARŞIYAKA KÖYÜ ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 40 ADİLCEVAZ / BİTLİS

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.

MİSYON

Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.

NORMAL ÖĞRETİM

DERS BAŞLAMA 8:30 DERS BİTİŞ: 15:15

KALORİFER İLE BİNAMIZ ISINMAKTADIR.

Köyümüze ulaşım servisle sağlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine 100 km ilçe merkezine 23 km uzaklıkta bulunmaktadır. Ulaşım servis ile sağlanmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bitlis/Adilcevaz ilçesine 23 km uzaklıkta olup okulun çevresinde köy evleri bulunmaktadır.Okulumuza yakın Arin Gölü bulunmaktadır.